DA TI SE ZGADI ŽIVOT! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NASILJA VIDELA I BIVŠA: Reper KRVNIČKI TUČE DEVOJKU, a onda... (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube/CBS New York

strašno

DA TI SE ZGADI ŽIVOT! UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NASILJA VIDELA I BIVŠA: Reper KRVNIČKI TUČE DEVOJKU, a onda... (VIDEO)

Snimak je izazvao burne reakcije javnosti.

Objavljeno: 11:49h

Dženifer Lopez bila je uznemirena i "slomilo joj je srce" kad je videla snimak bivšeg dečka Pi Didija kako tuče svoju tadašnju devojku Kesi u hodniku hotela.

Objavljivanje snimka CNN-a na kojem se vidi kako muzički mogul i reper Paf Didi (Šon Kombs) (54), baca devojku i bivšu pevačicu Kesi na zemlju i besno je udara, izazvao je burne reakcije javnosti.

Dženifer Lopez bila je uznemirena i 'slomilo joj je srce'
Dženifer Lopez bila je uznemirena i "slomilo joj je srce"foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ali Džonifer Lopez (54) koja je bila u vezi sa reperom od 1999. do 2001. godine, navodno ne planira da se javno pozabavi mučnim snimkom, niti bilo kojom od optužbi koje su protiv njega iznete poslednjih meseci.

„Između svega ostalog sa čime se Džen suočava u svom životu, ona je svesna i videla šta je Didi uradio i strašno je razočarana“, rekao je izvor ekskluzivno za "Daily Mail"

1 / 7 Foto: Print Screen Youtube/CBS New York

"Dženifer se neće baviti optužbama niti će odvojiti vreme da priča o njima jer to nije njena priča. Ako je budu pitali o tome u nekom budućem intervjuu, pitanje će da izbegne, jer neće javno govoriti o incidentu i ne želi da ima bilo kakvu vezu sa tim".

Snimak Didija bez košulje, umotanog u peškir koji juri Kesi (37) niz hodnik u hotelu InterContinental u Senturi Sitiju 2016. postao je viralan u petak.

Na snimku se vidi Didi kako hvata Kesi za potiljak i udara je na zemlji dok je pokušavala da uđe u lift, pre nego što je udara nogom dok je nepomično ležala na podu. Zatim ju je odvukao nazad u njihovu sobu dok je vukao za njenu duksericu.

U nedelju je objavio video izvinjenja, tvrdeći da je bio "u lošem stanju" i da se obratio Bogu za oproštaj.

Lopez koja se navodno bori da spase svoj brak sa Benom Aflekom, ostala je zgrožena na ponašanjem bivšeg kome je nekada verovala.

„Nije da ljudi zaboravljaju, ali njena veza sa njim pre nekoliko godina imala je burne uspone i padove. Ono što je uradio i za šta je optužen je strašno. Odvratno joj je videti da se neko, ko je u jednom trenutku njenog života bio neko kome je toliko verovala, na kraju pretvorio u veoma oštećeno ljudsko biće. Uznemirujuće je videti", zaključio je izvor.

Bonus video:

00:20

Haos na suđenju Urošu Blažiću

(Espreso / Blic žena/ Milorad Milovanović/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.